Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bouwservice

Als het op bouwservice aankomt, onderscheidt Bouwservice TL Bouw zich in haar analytische aanpak. Wij respecteren de eenheid van het gebouw in haar omgeving en komen met een doordacht plan. Wij willen dat klanten onze liefde voor vakwerk terugzien. Passie is iets wat TL Bouw altijd meeneemt . Ons werk moet tot in de details kloppen.

 

DE BOUW EN HAAR GESCHIEDENIS
Al vanuit de geschiedenis kennen wij de bouw als een prachtig vak. Alles in een bouwwerk heeft een logische bedoeling. Constructies en materialen worden daarom bewust gekozen. In ons vak leveren wij meerwaarde door juist terug te gaan naar die basis. Terug naar de bouw als dat ambacht waarin vakmanschap voorop stond. Wij omarmen de oude ambachten. Deze staan immers voor prima hoogwaardige kwaliteit. 

VINDINGRIJK WERKEN
Wij kennen onze klassiekersen streven naar originaliteit en efficiëntie. Op een vindingrijke manier zoeken wij naar inventieve oplossingen. 

HERSTELLEN EENHEID IN EEN GEBOUW
Bouwservice TL Bouw is gedreven om die eenheid terug te vinden in een gebouw en haar omgeving. Wat wij ontwerpen en adviseren is dus in overeenstemming met elkaar. Daarbij letten wij kritisch op het materiaal dat wij gebruiken. 

ONZE PASSIE VOOR DE BOUW
Al meer dan 10 jaar staat TL Bouw voor een werkwijze waarin kwaliteit voorop staat. Bij ons is bouwkundig advies en ontwerp meer dan het uitvoeren van de opdracht alleen.\

Contact

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren